Technologie

Injecție mase plastice
Injecția de mase plastice este o tehnologie de prelucrare cu care se pot obține produse cu forme simple sau complicate, în cantități mari și cu o precizie mare. Caracteristic pentru firma noastră este fabricarea ambalajelor din material plastic care se compun din două sau mai multe componente și se asamblează pentru obținerea produsului finit.
Extrudare-suflare

Prin această tehnologie de prelucrare se produce ambalaje cu diferite capacități (în cazul nostru flacoane).  În cadrul procesului de prelucrare din așa-numită preformă, prin suflare se obține forma finală a flaconului, care este dată de forma cavității matriței.
Suflare flacoane PET

Aproape nu există zi în care să nu ținem flacoane PET în mână. Folosirea flaconelor PET în toate domeniile se datorează faptului că procesarea lor este o metodă simplă. Flacoanele sunt suflate de preforme preîncălzite. Formele flacoanelor pot fi foarte variate în funcție de dorințele clienților.Termoformare
Este tehnologia de prelucrare a foliei PS la cald. Folia încălzită este prelucrată cu ajutorul presiunii în interiorul matriței. Termoformarea oferă toleranțe scăzute, forme detaliate, copiind forma cavității matriței.

Extrudare
Este un procedeu continuu de prelucrare ale materialelor plastice. Cu ajutorul acestui procedeu de prelucrare din granule de materii prime, colorant, respectiv materiale de adaos, după caz se obțin folii, plăci, profile și tevi. 

Imprimare offset
Imprimarea offset este metoda cea mai răspândită pentru personalizarea produselor din mase plastice. Procesul de imprimare offset implică transferul soluției colorant pe o suprafață intermediară (cum ar fi un cilindru cauciucat) și apoi pe suportul final.